返回列表 回復 發帖

[22-Jun-10][國際在線]Rain多了一個強勁對手

丹尼爾黑尼加盟新劇《逃亡者》 Rain多了一個強勁對手
2010-06-22 16:30:24 來源: 國際在線(北京) 

丹尼爾 黑尼

國際在線娛樂消息據朝鮮日報報導,據某電視劇外包公司21日透露,演員丹尼爾黑尼敲定加盟電視劇《逃亡者》,扮演劇中重要角色“卡伊”。 《逃亡者》是電視劇《推奴》的導演Gwak Jeong-hwan和編劇Cheon Seong-il再次攜手打造的作品。

電視劇《逃亡者》是以日本、中國等亞洲各大城市作為背景的一部集浪漫、喜劇、動作、偵探為一體的諜報劇。劇中丹尼爾黑尼將和個性演員李娜英展開對手戲。 “卡伊”有著冷峻又不乏幽默的性格,和“真伊”(李娜英飾)及“智宇”(鄭智薰飾)之間形成微妙的三角關係。

編劇Cheon Seong-il透露說:“ 卡伊是溫暖笑容背後藏著冷酷個性的人物,設定角色的時候就想到了丹尼爾黑尼。”
謝謝dada ^^

好期待,真係等唔到9月啦!!!
謝謝dada ^^

好期待,真係等唔到9月啦!!!
shelley 發表於 22-6-2010 17:32
9月又驚又喜的日子
我嘅眼中只有 Rain ,  其他嗰啲???  呵 呵 呵
橫風狂三月暮, 門掩黃昏, 時時留비住 。

海蕩漾全年朝, 窗吐晨光, 日日待비來。

雨雲之家千秋萬載, 來。

3# dada

我唔想驚

我仲未有心理準備

希望出年先驚啦
  我個人又唔覺得強勁喎
thx for sharing rain is the best!~
在我的國度裡...阿仔係牡丹,他祇是綠葉.
在我眼中丹尼爾黑尼對bi 一d 威脅都無
哈哈~~

眼中焦點對中一 人
我都未聽過! 要相信阿仔實力係無人能比!
《逃亡者》越嚟越熱鬧喎...
me the same......only Rain..........
我嘅眼中只有 Rain ,  其他嗰啲???  呵 呵 呵
雨C 發表於 22-6-2010 17:37
1000% agree                    睇逃亡者得1個理由就係因為RAIN ,  其他人我冇興趣
在我眼中丹尼爾黑尼對bi 一d 威脅都無
老民 發表於 22-6-2010 22:39
Agreed. 除左樣貌之外, 希望Daniel有番d演技啦。

15# luckychau
大家各有不同風格、天才、演技, fans 眼光是雪亮的
但我眼中只有Rain
Keep your Promise : I'll Be Back !
I am longing for your return !
Daniel係OK既,不過我眼中始終bi係最好!!
靚仔,識唱歌,識跳舞,有演技,有才華.........太多啦

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 正至FUN事務所薰楊毛所長-candy是也♥
never mind, bi 遇强越强, 期望擦出更强的火花!
3# dada

我唔想驚

我仲未有心理準備

希望出年先驚啦
shelley 發表於 22-6-2010 17:42
眼中只有Rain其他演員!!