返回列表 回復 發帖
o, 終於都得喇, 唔係講笑, 真係有啲想喊. 唔該晒大家!
millennia 發表於 20-6-2010 17:47
呵, 呵, 呵, 你張簽名相好鬼 s 正啫.   你引人犯罪呀,  我唔要做賊呀~~~
橫風狂三月暮, 門掩黃昏, 時時留비住 。

海蕩漾全年朝, 窗吐晨光, 日日待비來。

雨雲之家千秋萬載, 來。

唔該晒, 你地真係好好人呀. 我之前喺rainhk無用signature, 之前又未join過其他forum, 所以完全唔知做咩.

我已經開咗account同upload咗相上去. 佢出咗 "Email & IM", "Direct Link", "HTML Code" 同 "IMG Code". 我 ...
millennia 發表於 20-6-2010 17:42
只 copy [img] 那條 link 就可以了.
呵, 呵, 呵, 你張簽名相好鬼 s 正啫.   你引人犯罪呀,  我唔要做賊呀~~~
雨C 發表於 20-6-2010 17:50
haha, 唔該晒你地就真. 我都想做賊, 想偷你個UID, 因為我8月4生日, 84呢個UID超正! haha
只 copy  那條 link 就可以了.
yswong 發表於 20-6-2010 17:53
已經ok喇, 唔該晒你呀
haha, 唔該晒你地就真. 我都想做賊, 想偷你個UID, 因為我8月4生日, 84呢個UID超正! haha
millennia 發表於 20-6-2010 17:56
初初唔係好 like 架咋, 但聽人講個 "鞋" 音係發死.  即刻順眼好多.
橫風狂三月暮, 門掩黃昏, 時時留비住 。

海蕩漾全年朝, 窗吐晨光, 日日待비來。

雨雲之家千秋萬載, 來。

初初唔係好 like 架咋, 但聽人講個 "鞋" 音係發死.  即刻順眼好多.
雨C 發表於 20-6-2010 18:18
個鞋音, 都可以係肥死喎..典算呢呵
그래도 넌내남자^^
雨C 發表於 20-6-2010 18:18
我一想到係發死,雨C...發死,你嘅身形點會肥死!
救命呀~攪左好耐都攪唔到呀~>.<
你地講既方法我都試過
個鞋音, 都可以係肥死喎..典算呢呵
jolinwng 發表於 20-6-2010 21:27
wahaha, 你呢個解釋好"毒"吓, 咁都諗倒, 勁!!
救命呀~攪左好耐都攪唔到呀~>.<
你地講既方法我都試過
candyhyt 發表於 20-6-2010 23:35
你係點樣唔得? 係唔係連頭像相都upload唔倒上去?
30# millennia

得啦得啦~攪拉掂啦~!!!
睇下得唔得....THANKS
hi everyone.
岩岩係笑雨過黎. 晏晝果陣register想轉頭像唔成功..
e家唔心息想再試..但係都唔ok..真係人都癩..
各位幫幫忙吧..
我揀左圖之後佢會出紅色果句字..唉..

btw,想問呢度同笑雨有關係嗎?點解會有呢度出現既..? 大家搬竇了嗎?  突然由二奶變了打雜..真不是味兒..哈哈哈..
thanks in advance. :)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
...有人可以幫個忙嗎? please? 唔係第一次用forum,居然轉唔到頭像,真係有d沮喪..:(
hi everyone.
岩岩係笑雨過黎. 晏晝果陣register想轉頭像唔成功..
e家唔心息想再試..但係都唔ok..真係人都癩..
各位幫幫忙吧..
我揀左圖之後佢會出紅色果句字..唉..

btw,想問呢度同笑雨有關係嗎?點解會有呢度出現既 ...
寂兒 發表於 6-8-2010 21:05
可能係forum 有d問題, 要等管理員返黎先幫到你.
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!
checking
Website technical support
should be fixed
Website technical support
終於ok了..
scorpiola & amdhorus, thanks very much! :)
hi, 今晚想轉頭像, 但轉極都轉唔到, 因為一揀完"選擇圖片"後, 上載圖片就打左句紅色字 "Can not write to the data/tmp folder!", 我幅圖係jpg檔, 仲係16.9kb, 尺寸: 124x70, 已經好細, 但都唔知點解唔得....
당신을 놓치십시오
看來LZ已經換好了,恭喜~