返回列表 回復 發帖
Congratulations 恭喜晒新店開張呀!   見番好多千姑巧開心呀, 係度報個道先^^!
Congratulations 恭喜晒新店開張呀!   見番好多千姑巧開心呀, 係度報個道先^^!
jhoonbi 發表於 20-6-2010 12:18
welcome welcome....
只愛雨王子~鄭智薰
jhoonbi 發表於 20-6-2010 12:18
   你終於入到嚟喇  
welcome 呀~~~~~~~~~~~
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
welcome welcome....
btm 發表於 20-6-2010 12:20
呀千姑你知我係電腦小白, 我唔識你地要教我呀, 係度見返D千姑真係巧開心^^!
63# karman

係呀Karman我終於可以入到黎啦, 多謝晒幫忙我呢個傻婆頭先去錯左第到激S^^, 真係見返你地我依家開心S !
呀千姑你知我係電腦小白, 我唔識你地要教我呀, 係度見返D千姑真係巧開心^^!
jhoonbi 發表於 20-6-2010 12:24
我都係電腦小白呢架  係呀大家係度會好開心架....因為大家都係真心真意支持個仔....
只愛雨王子~鄭智薰
63# karman

係呀Karman我終於可以入到黎啦, 多謝晒幫忙我呢個傻婆頭先去錯左第到激S^^, 真係見返你地我依家開心S !
jhoonbi 發表於 20-6-2010 12:27
見番你地我都好開心  
最緊要開開心心, right ?
一齊 fighting la ~~~
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
好開心我終於入到尼同大家團聚la^^
要多謝幫我gei靚女千姑.....BOBO.
CONGRATULATION!!!!有新家,辛苦side大家.
keep fighting!!!
68# dingding

welcome呀
61# jhoonbi

想問一聲?大家都是小白一族,你是從未現身出現過嗎
我都係電腦小白呢架  係呀大家係度會好開心架....因為大家都係真心真意支持個仔....
btm 發表於 20-6-2010 12:29
你咪鬼成日同我講你係小白啦, 我同你水平差左十萬八千里   有得傾呀仔我已巧開心架喇
見番你地我都好開心  
最緊要開開心心, right ?
一齊 fighting la ~~~
karman 發表於 20-6-2010 12:30
真係呀見返你真係巧開心, 齊齊fighting去撐呀仔最緊要
61# jhoonbi

想問一聲?大家都是小白一族,你是從未現身出現過嗎
kan 發表於 20-6-2010 12:38
好似係喎不過可能係呀仔function擦身而過未定呢
鄭家打雜向各位say hi~
好似係喎不過可能係呀仔function擦身而過未定呢
jhoonbi 發表於 20-6-2010 12:44
係wor, 未見過你...不如你貼你張玉照出嚟俾大家see see
只愛雨王子~鄭智薰
終於識點入報到啦
成朝去
原來要先check e貓

好多謝各位姊妹
呢度好有親切感
因為個個都係真心愛bibi
大家要同阿仔一齋fighting
恭喜哂..Hello 千菇們..我係Vivian (barbie_rain) ..好耐無見大家啦...!係度改左個新ID名..大家認住我呀!哈...
vivian_bi 發表於 20-6-2010 02:04
唔係你通知我,我都未為意呢度有個新既大家庭
先黎同大家say ,新人報到
恭喜RAINCLOUDHK.COM 開業,SUPPORT AND FIGHTING
HI HI.. I M HERE
新人報到~~
換頭像好方便又超快的~~呵呵
加油!!
HI HI.. I M HERE
rosanne_leung 發表於 20-6-2010 13:34
hoho, nice to meet you here
JUST FOR YOU
新人報到 ... congratulation !!!