返回列表 回復 發帖
hello, 各位我又來報到.....everybody say ho....ho....say hulala....hulala....
btm 發表於 20-6-2010 00:34
等你開新屋呀, 我想bali 搬屋呀
그래도 넌내남자^^
14# jolinwng

想請問下,我地由打雜做起,一路數上去係咩呀?...管家?...保鑣?...
等你開新屋呀, 我想bali 搬屋呀
jolinwng 發表於 20-6-2010 00:40
呢個等MANDY開....
只愛雨王子~鄭智薰

想請問下,我地由打雜做起,一路數上去係咩呀?...管家?...保鑣?...
anissa 發表於 20-6-2010 00:42
你估下啦?? 可能係花王, 廚房, 肥仔阿四, Bear Bear 大叔..
그래도 넌내남자^^
點解等極都未有屋企番嘅...我等得考先古呀...
24# jolinwng

我要做貼身服侍阿仔嗰個阿豬媽
點解等極都未有屋企番嘅...我等得考先古呀...
paulinehpw 發表於 20-6-2010 00:46
禾已經比人剷左幾次, 話我再唔瞓就關大制啦...
你有幾可見我差不多成1點都仲係度吖??

車拜, Bali俾我番屋企瞓覺覺啦...
그래도 넌내남자^^
報到.....
wakakaka...
bi ~~The Only One
25# paulinehpw

我都唔識路返屋企,去洗個白白先
Winnie 話入黎好慢..你地有無咁既情況呀 ?
그래도 넌내남자^^
28# paulinehpw

一齊加油啦

anissa 發表於 20-6-2010 00:42
呢樣我都好想知呀~~~~~
係囉!!我都好想返屋企..........車拜
31# jolinwng

RainCloudHK 旺丁又旺財呀
jolene,,,,,,bali返屋企啦
jolene,,,,,,bali返屋企啦
paulinehpw 發表於 20-6-2010 00:58
收到..Thanks..
그래도 넌내남자^^
Winnie 話入黎好慢..你地有無咁既情況呀 ?
jolinwng 發表於 20-6-2010 00:52
我覺得無問題呀!
31# jolinwng

RainCloudHK 旺丁又旺財呀
anissa 發表於 20-6-2010 00:55
唔會變呀呆....
只愛雨王子~鄭智薰
Hello,我嚟報到呀!