返回列表 回復 發帖
遲來的祝賀, 恭喜新店開張
謝謝各位版主及管理團隊
為我們建立一個 bi 温暖的家
無言感激, 萬分多謝!辛苦晒!
遲來的祝賀, 恭喜新店開張
謝謝各位版主及管理團隊
為我們建立一個 bi 温暖的家
無言感激, 萬分多謝!辛苦晒!
korean 發表於 20-6-2010 14:59
你終於成功了, 好野呀!
大家好!新人報到!
大家好!新人報到!
army 發表於 20-6-2010 15:22
歡迎, 歡迎, 得閒多啲入嚟坐吖.  當自己屋企咁得架喇.
橫風狂三月暮, 門掩黃昏, 時時留비住 。

海蕩漾全年朝, 窗吐晨光, 日日待비來。

雨雲之家千秋萬載, 來。

I am coming and visit this new home !!
LOVE YOU MORE !!
I am coming and visit this new home !!
skshirley 發表於 20-6-2010 16:01
Welcome, make yourself at home.

of course ! Hope can living here - Bi Bi home
LOVE YOU MORE !!
終於可入來了!多謝jolene 的幫忙!
109# 老民

勿妳咁遲架...anyway..welcome~~
老民 發表於 20-6-2010 16:36
Hi 你終於出現了, welcome!
老民 發表於 20-6-2010 16:36
你都識路返屋企啦 
JUST FOR YOU
k307lam 入咗嚟架喎, 點解重未蒲頭嘅???

110# paulinehpw
原諒我這電腦小白白吧!
見番你地我都好開心
大家好~
back to the basic,
初來報到, 有點人生路不熟,
多多指教呵
大家好~
back to the basic,
初來報到, 有點人生路不熟,
多多指教呵
raindrops 發表於 20-6-2010 16:55
唔使客氣, 我唔招呼喇, 你就當自己屋企咁週圍逛下啦.

116# 雨C

好的, 我知道了.
頭像轉5到呵~~

試多次, 得左
117# raindrops
這個都好特別 ar!
新人报道!
很高兴找到这间新家,请大家以后多多指教。
116# 雨C

好的, 我知道了.
頭像轉5到呵~~

試多次, 得左
raindrops 發表於 20-6-2010 17:03
睇嚟你已經搞掂喇.