返回列表 回復 發帖

我想放相片上嚟.分享

我都唔式放.請問有冇人可以教我.謝謝!!!.

相片 from website
複製相的url網址 - 點擊icon - > 粘貼相的url網址在彈出窗口或在之間

從電腦上載相片
用"添加附件"一次上載一張相片或者使用"批量上傳"一次上載多於一張相片
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!
相片 from website
複製相的url網址 - 點擊icon19890 - > 粘貼相的url網址在彈出窗口或在19891之間

從電腦上載相片
用"添加附件"一次上載一張相片或者使用"批量上傳"一次上載多於一張相片 ...
scorpiola 發表於 1-12-2010 01:58
哎呀! 我現在才知道可從電腦上載相片呀!
我下次要試下呀!
多謝版主.請問有冇相片睇住嚟學.我唔係好式字.有讀寫障礙.真係唔好意思謝謝!!!!!

從電腦中上傳相片

一次上傳一張相片的方法

1. 在畫面底部點擊"添加文件"

2. 選擇在電腦裡要上傳的相片

3. 選好後點擊"open"

===============================
一次上傳多張相片的方法

1. 在畫面底部點擊"批量上傳"

2. 點擊"瀏覽"

3. 選擇在電腦裡要上傳的多張相片
選好後點擊"open"

4. 點擊"上傳"

5. 點擊"確定"

==============================
相片上傳完畢後點擊下面的"發新話題"發表帖子
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!
指示非常清楚  ,

多謝指教
圖文並茂, thank you!!
另外等待樓主的照片分享!! thanks in advance!
指示非常清晰呀...等我又試吓先
8# gogo

好多謝版主比我圖片睇.清楚好多......
從電腦中上傳相片

一次上傳一張相片的方法

1. 在畫面底部點擊"添加文件"

2. 選擇在電腦裡要上傳的相片

3. 選好後點擊"open"

===============================
一次上傳多張相片的方法

1. ...
scorpiola 發表於 1-12-2010 11:39
好多謝版主比我圖片睇.清楚好多......
我學識啦再次多謝版主.....
指示非常清楚  ,

多謝指教
Audy 發表於 1-12-2010 16:38
Audy 多謝您在指點我.......
试一下可不可以
等我又試吓可不可以?