返回列表 回復 發帖

10-11-24 逃亡者EP17_無字下載 (TP, MKV, AVI) 新增MKV#12

10-11-24 逃亡者EP17_TP

Credit DC

TP (9.44 GB)
magnet:?xt=urn:btih:FROUKI2KEOUIAN7VL664W4MUB23KOWM7

TP (9.44GB) by btm

MKV (1.58GB) by btm

AVI (1.17GB) by btm

AVI (768MB) by btm

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
Thank you kokoya & btm   
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
呢頭做完, 果頭有得dl..
快過火箭
그래도 넌내남자^^
真係好快手,辛苦哂!

請問壹般字幕版在首播後幾小時發布?
5# zhurui920

通常凌晨3點到五點之間...
謝謝字幕組熬夜翻譯分享...
Rain is perfect from head to toe
btm ~~ Thank You........!
MKV ~ I Like ~ Yeah!!!
好嘢,咁快有得睇 !
Thanks for sharing!
我 download 咗 MKV 檔,但係聲音同畫面唔夾,唔知大家有無呢個問題呢﹖
我 download 咗 MKV 檔,但係聲音同畫面唔夾,唔知大家有無呢個問題呢﹖
ranny 發表於 28-11-2010 00:32
我睇咗冇問題wor, 你試吓用另一個播放器睇吓有冇問題....
只愛雨王子~鄭智薰
我睇咗冇問題wor, 你試吓用另一個播放器睇吓有冇問題....
btm 發表於 28-11-2010 00:39
我都有同様問題, 我已經試咗GOM player, Real player, VLC player 都有同様問題.
그래도 넌내남자^^
我都有同様問題, 我已經試咗GOM player, Real player, VLC player 都有同様問題.
jolinwng 發表於 28-11-2010 21:33
試吓用media player classic, 巧似冇問題....
如果唔得就download下面呢個啦....新MKV 2.16GB

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
只愛雨王子~鄭智薰
試吓用media player classic, 巧似冇問題....
如果唔得就download下面呢個啦....MKV 2.16GB

btm 發表於 29-11-2010 21:26
thank you btm, 立即DL..
그래도 넌내남자^^
如果唔得就download下面呢個啦....新MKV 2.16GB

btm 發表於 29-11-2010 21:26
唔該哂,即刻 download