返回列表 回復 發帖
暈著...南北戰...可能會停播呢....
希望不會..
sherrysss 發表於 24-11-2010 01:05
吓...不是吧
等了一個星期..一心想著今天可以見到智愚..
그래도 넌내남자^^

埋定位先, 今晚一定要播呀...車拜
그래도 넌내남자^^
頭赤赤... 幾大都要埋位睇埋智愚先去瞓 ...
anissa 發表於 24-11-2010 20:55
你茅樹呀..拍粒PANADOL 頂先先.得唔得?
그래도 넌내남자^^
我想睇鄭大夫先.....bali 快D比我睇啦...
anissa 發表於 24-11-2010 21:02
kbs套野都未做完...起碼等多十分鐘..
그래도 넌내남자^^
鄭大夫能醫百病...我要攞一號籌見佢呀
anissa 發表於 24-11-2010 21:13
鄭大夫未到診所, 等下啦..快架啦..
그래도 넌내남자^^
終於做完啦...
그래도 넌내남자^^
終於有片頭, 即係有得播, 無咁驚
그래도 넌내남자^^
次次見大頭姜虎東個我都想笑....
anissa 發表於 24-11-2010 21:25
姜虎東同佢個仔幾溫馨呀..
그래도 넌내남자^^
今日遲足半粒鐘..
그래도 넌내남자^^
做啦...
그래도 넌내남자^^
智愚bali 搵到個阿伯呀..
그래도 넌내남자^^
仙遊島
그래도 넌내남자^^
kai 唱歌咩, I will always love you...
그래도 넌내남자^^
智愚好野, 打死個老爺
그래도 넌내남자^^
kai:JINI,我不是让你爱我,我只是要你知道我一直都爱你,我来爱你就可以了。

轉逃亡者吧
그래도 넌내남자^^
上面打到bang bang 聲
下面仲懵懵下..
그래도 넌내남자^^
智愚勁, 捉到個阿伯...
그래도 넌내남자^^
博士还在瞄准。。。KAI拉住真伊。。说爱不爱的。。
智宇***位置,好像想到啥办法?
真伊走了。。杀手秒准真意。智宇后面把杀手扑到
=================
真伊还在和KAI讨论问题。。。可怜的所长啊。。
好像说把戒指丢了。。所长叫顾客。。。
===================

轉逃亡者吧
그래도 넌내남자^^

真異咁狼既...
그래도 넌내남자^^
真异:把戒指丢了吧。过去就过去了。
智愚:客人。
    杨boss的人,杀了黄美珍的人。
     哭了?
真异:说什么呢?
智愚:不要哭,我喜欢看你笑得样子。
      我会带你打电话给杨boss的。

=========
轉逃亡者吧.
그래도 넌내남자^^