返回列表 回復 發帖
Daniel 笑得好奸, 笑親都係單邊面
그래도 넌내남자^^
覺得真異好笨
佢唔知手機可以追蹤位置咩 ?
小李..一臉白晰..是妝太濃..還是打了美白針....
Rain is perfect from head to toe
覺得真異好笨
佢唔知手機可以追蹤位置咩 ?
shelley 發表於 18-11-2010 22:21
佢直頭係好叉笨.
智愚提出佢阿爺係同黨,
佢思考下都無就醒智愚一巴,
諗下都知有可疑啦..
그래도 넌내남자^^
sherrysss 發表於 18-11-2010 22:23
美白針, 比你笑s我   
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
個個都收到個幅相, bali 換個電話啦.
그래도 넌내남자^^
sherrysss 發表於 18-11-2010 22:23
佢油咗白油係塊面度.
그래도 넌내남자^^
毒啞個阿伯啦..好討厭呀..
그래도 넌내남자^^
奸人堅都好奸, 想一石3鳥
睇黎kai會死
難道想引晒d人黎比個殺手一次攪掂
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!
逃亡者原來有機會加集數
傾緊加到24集

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
睇黎kai會死
shelley 發表於 18-11-2010 22:27
我估阿仔搵到殺手位置..
그래도 넌내남자^^
逃亡者原來有機會加集數
傾緊加到24集
Vicki 發表於 18-11-2010 22:28
really?? 咪可以睇到12月中
그래도 넌내남자^^
阿子係度搵殺手位置
都係阿仔醒, 唔似 kai 同真異,
明知陷阱都要死埋去
그래도 넌내남자^^
really?? 咪可以睇到12月中
jolinwng 發表於 18-11-2010 22:29
http://tieba.baidu.com/f?kz=937325960
仲傾緊...不如做夠一百集啦

KAI好煩...

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
阿仔bali 搵到阿伯係邊啦...
그래도 넌내남자^^
搵到啦
不過....下星期請早.....