返回列表 回復 發帖
靚女,應該係15先啱數呀
anissa 發表於 17-11-2010 13:24
我幫靚女 cloudbb 改左~~~  

好耐冇飲珍珠奶茶喇! >v<

今晚買番杯嘆下先   
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
我都埋位啦. 不過我無珍珠奶茶, 但係有可樂
win1234 發表於 17-11-2010 20:57
  齊齊飲番杯啦~ Cheers~~~~~~~~
霸位先, 今日一開始應該係床戲~
scorpiola 發表於 17-11-2010 20:59
某人準備被人打  
情深款款個樣好正
偷吻, lum ssssssssss
佢個咀  
個睡相好衰啊!
老民 發表於 17-11-2010 21:12
超低能, 勁可愛  
搞咩名堂呀, 黑頭貼  
有即時翻譯真好   
謝謝 Jolene
男2搞完未呀, 有 d 頂唔順......
見到條茂李好想用快鏡呀...
jolinwng 發表於 17-11-2010 21:25
睇中字飛硬佢 !!!!
件背心好型仔
禮服智愚出場啦  
真異條 party dress 考令令~~~
暈晒大浪  
呼叫中~~~~~佢著禮服好靚仔呀 !!!!!!!!!!!!!!
個衰仔曬到隻手都黑蚊蚊
架車........廣告時間   
81# jolinwng

索菲既下場都唔慌好......  
見到啲翻譯有啲心癢想睇添.  我聽日先睇中字版.  我忍...................
rainc 發表於 17-11-2010 21:58
睇 on-line 係可以操練同提升你既段估能力
睇左先算啦, 仲忍 ?
真異, 溫牛 d, 唔好成日郁手郁腳, 咁唔得人鍾意架...
索菲   

死變態殺手, 我憎死你  !!!!!!!!!!!!!!!!!
唔會唔救得番呢  ?????????
真心希望 kai 同索菲可以成為一對

千編劇手下留情啦 plz