返回列表 回復 發帖
做咩咁似啲古裝片咁啜毒

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
啊!!!!!!!!!!!好得人驚啊!!!!!!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
好緊張呀....Kai 會唔會死呀...
그래도 넌내남자^^
好核突呀。。。。
JUST FOR YOU
真異會唔會又鐘意番Kai 呢??
그래도 넌내남자^^
可唔可以唔再出現毒針!!!!

jea 首歌終於出現啦!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

今集竟然有預告....
그래도 넌내남자^^
啜d毒出嚟。。。做戲先得架咋。。。下話
下一集Manila
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!
有預告wor!!!!

菲律賓個啲原來係后邊啲戲
唔怪之得有預告睇

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
今次有預告喔!
그래도 넌내남자^^
真異會唔會又鐘意番Kai 呢??
jolinwng 發表於 10-11-2010 22:12
當報番恩,無數囉。。。
啜d毒出嚟。。。做戲先得架咋。。。下話
anissa 發表於 10-11-2010 22:13
我就唔敢試啦~~~~~~~~~~~~~~~~

下一集又由白雪雪係智愚變番舊黑mun mun 既朱古力智愚
그래도 넌내남자^^
下集兩個kiss 呀...
jolinwng 發表於 10-11-2010 22:14
唔想睇囉。。。。
妖...入翻黎又完啦...又要頂明天.
頭先預告係2個  kiss
cloudbb 發表於 10-11-2010 22:15
真異啜完毒又唔漱口, 容乜易吞咗D入肚架...
그래도 넌내남자^^
cloudbb 發表於 10-11-2010 22:15
睇下係邊個先。。。