返回列表 回復 發帖
睇你地d字都覺得好正, 摺埋心水等明天中字吧....
win1234 發表於 4-11-2010 22:04
你個畫面一路都冇郁過呀
JUST FOR YOU
小聲說~~..wuli 智宇~~回韓國大約一個月~~整個『白』回來....
我也要搬到韓國.這樣可以美白嗎....
sherrysss 發表於 4-11-2010 22:03
佢得天獨厚
我地可能住一年都唔 work  
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
呢個導演好鐘意係天台拍...係咪受無間道影响

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
我係女二都會好傷心,比男二咁掉落地下...
Vicki 發表於 4-11-2010 22:07
趕戲冇計喇, 天台易 book~~~~
你個畫面一路都冇郁過呀
anissa 發表於 4-11-2010 22:06
係呀. 郁都唔郁, 間中突然會跳個畫面出黎, 跟住又停左係度. 頂....
Vicki 發表於 4-11-2010 22:07
天台冇咁多路人甲乙丙丁圍觀嘛
天台冇咁多路人甲乙丙丁圍觀嘛
anissa 發表於 4-11-2010 22:10
路人甲乙丙丁, 你講緊我地  
呢兩集多咗好多對白....
12/31機+酒..OK~~只等門票囉...
Rain is perfect from head to toe
oh, see you next week...
做乜鬼又打起上黎呀...
그래도 넌내남자^^
男二你做乜成日打人架
聽音樂又完啦.
逃亡者吧話

智愚好像是向真伊告白了,而真伊也默默的接受了。。呵呵
그래도 넌내남자^^
路人甲乙丙丁, 你講緊我地  
karman 發表於 4-11-2010 22:12
不知幾想再睇阿仔拍劇
逃亡者吧話

智愚好像是向真伊告白了,而真伊也默默的接受了。。呵呵
jolinwng 發表於 4-11-2010 22:14
哼...咁易變心,keiko點算呀
唉‥雖然未有中字但都覺劇情好緊張‥但又要等成個星期‥
好想知智愚貼係車張紙寫左 d 咩?
KBS
水木劇     《逃亡者 Plan.B》     第12集

最高收視率

全國  :TNS  第1集           21.7
            AGB  第1集           20.7

首都圈:TNS  第1集           21.4
            AGB  第1集           20.7

TNS  收視率

全國  : (3)  4. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   13.8     (-----)   
排名:SBS>KBS>MBC

首都圈: (3)  4. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   14.6     (+0.7)

AGB  收視率

全國  :  (7)  7. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   12.3     (-0.2)   

首都圈:  (7)  8. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   12.1     (-0.1)   

Rain is perfect from head to toe