返回列表 回復 發帖
好慘, 又一件............   
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
今次輪到真異保護智愚了..
jolinwng 發表於 4-11-2010 21:12
我唔感動,唔多謝喎
JUST FOR YOU
黃美珍咁就收工啦..都安排得幾合理..
그래도 넌내남자^^
jolinwng 發表於 4-11-2010 21:16
好可惜....佢應該有多D戲架....
jolinwng 發表於 4-11-2010 21:16
好似新聞話黃教授有機會返生...
睇佢康復進度....

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
係囉~~咁就bye bye左..............
智愚同真異講咩呢
睇佢康復進度....
Vicki 發表於 4-11-2010 21:17
佢真係演得幾好..我等佢返生..
그래도 넌내남자^^
睇佢康復進度....
Vicki 發表於 4-11-2010 21:17
我想佢重生, 鍾意睇佢做戲
唔捨得佢添     
好想知張紙講咩..
係咪話佢救佢定守護佢...好LUM

黄教授挂了,中村黄、真异被抓,大爷在外游荡,貌似趁机准备营救真异。车后窗贴了一张纸,告诉真异什么,看不懂。
大爷找到杀死黄教授的子弹壳

fm 百度逃亡者吧..
그래도 넌내남자^^
D金呢.....搬咗去邊
黃教授條屍唔見左定啲金唔見左

D金呢.....搬咗去邊
anissa 發表於 4-11-2010 21:22
呢金應該係警察有內鬼, 收埋咗..
그래도 넌내남자^^
個吳局長有古惑
個汔水機同佢無仇無怨..男2咁無品架..
그래도 넌내남자^^
今日又無翻譯, 大家發揮下小宇宙, 一味靠估啦...
그래도 넌내남자^^
覺唔覺呢個大咖個樣有d似黎耀祥..
그래도 넌내남자^^
尋日集中字我未睇呀, 今日更加要段估  >________<
尋日集中字我未睇呀, 今日更加要段估  >________
karman 發表於 4-11-2010 21:30
段估無痛苦..
그래도 넌내남자^^