返回列表 回復 發帖
d 傷痕係咪突然出現???
cloudbb 發表於 28-10-2010 22:10
唔係呀, 一直都有.
그래도 넌내남자^^
張師傅!!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
轉逃亡者吧

真尹,還是相信KAI
真尹說,他們把KAI 弄成這樣
張師傅因為我死的,
說剩下的幫我好好保管 ,
和尚問跟這死人甚麼關係啊
智宇:是我殺的

智宇很內疚
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

做完喔!
又做完啦, 又要等多一個星期, 好緊張呀...
그래도 넌내남자^^
又無預告

鄭生有排拍啦~~

又要等多一個星期才有得睇...WO WO WO
有途人捐贈掛!
lwg 發表於 28-10-2010 22:10
雲粉絲熱情贊助..

距離下星期還有7天=168小時 = 604800秒~~到數計時
Rain is perfect from head to toe
今集最震撼係張師傅果 part, 睇到流馬尿  
阿Bi d 戲愈來愈勁...真係勁左好多   
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
有途人捐贈掛!
lwg 發表於 28-10-2010 22:10
我like呢個答案....
karman 發表於 28-10-2010 22:16
所以我地愛死他
karman 發表於 28-10-2010 22:16
我都係, 唔知佢講乜, 但係呀仔個表情睇到我好肉緊..
好想打死個八婆...
그래도 넌내남자^^
我個仔話佢地偷既

睇見手袋同珠鏈...我眼都突

都唔make sense既

而家係逃亡....唔係去shopping
第十集tp

magnet:?xt=urn:btih:3L4LKKEVWJHMYAHPKS6JSBBHB5JAILPM
我都係, 唔知佢講乜, 但係呀仔個表情睇到我好肉緊..
好想打死個八婆...
jolinwng 發表於 28-10-2010 22:18
佢最後打電話同黃教授講

你们以后在也不可怕了
怎么知道这电话的
藏起来的时候你们更有利 可出来的我会赢你的
以后发生的事 好好听的
智宇 说,你还有你们 我要杀你

轉逃亡者吧

張師傅既死,對佢好大衝擊!!

我個仔話佢地偷既

睇見手袋同珠鏈...我眼都突

都唔make sense既

而家係逃亡....唔係去shopping
shelley 發表於 28-10-2010 22:25
點解智愚唔走番去自己office度呢? 逃亡時乜都冇, 無端端真異....真搞鬼, 我以為佢捉住阿仔隻手會同佢say sorry添,
唔係佢阿仔唔會搞成咁
師博死得好慘呀
阿仔好內疚...
我依家要追翻第9集先,
套劇真係越黎越正...
KBS
水木劇     《逃亡者 Plan.B》     第10集

備註:  <  低/少於
      >  高/多於
      #  與上一檔比較
      --  資料未明

最高收視率

全國  :TNS  第1集           21.7
            AGB  第1集           20.7

首都圈:TNS  第1集           21.4
            AGB  第1集           20.7

TNS  收視率

全國  : (6)  8. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   13.1     (+0.4)   
排名:SBS>KBS>MBC

首都圈: (5)  6. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   13.5     (+0.2)

AGB  收視率

全國  :  (8)  8. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   12.3     (-0.5)   

首都圈:  (8)  9. 수목드라마<도망자PLANB> KBS2   13.1     (-0.5)   

Rain is perfect from head to toe