返回列表 回復 發帖
同問....
karman 發表於 28-10-2010 22:02
上海同北京都好快去到啦~

首爾有幾大!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
點解唔見左飄移臀既~~
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

智愚跑左去邊...
以劇入邊個時間係咪已經跑左去日本啦

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
上海同北京都好快去到啦~

首爾有幾大!!!
cloudbb 發表於 28-10-2010 22:03
그래도 넌내남자^^
點解唔見左飄移臀既~~
cloudbb 發表於 28-10-2010 22:04
個臀飄移咗, 所以出唔到鏡..
그래도 넌내남자^^
鄭生去左邊度換衫

手袋??
我有無睇錯???

咦, 點解智愚同真異換咗衫既
그래도 넌내남자^^
真係話快就換晒靚仔衫啦!!!!
換晒衫喎....
雖然套 3 好靚靚, 但唔多 make sense = =
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
鄭生去左邊度換衫
Vicki 發表於 28-10-2010 22:07
會唔會係之前拍落呢.............?!?

手袋??
我有無睇錯???
cloudbb 發表於 28-10-2010 22:07
佢2個可能都返左屋企換衫..拎手袋

真異逃亡時..還不忘『服飾配件』...還戴珍珠項鍊...哈哈...
Rain is perfect from head to toe
鄭生,鬆開佢隻手啦!!!

wow....終於明白智愚既真心lu...
그래도 넌내남자^^

哈哈!請問智愚你,兩位在那裹買衫架???
咁快有相幫亡友設靈,智愚你確係勁
方丈伯伯又出場啦, 我 like 佢 ~
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
d 傷痕係咪突然出現???

阿仔真係越黎越好戲...
그래도 넌내남자^^
咦, 點解智愚同真異換咗衫既
jolinwng 發表於 28-10-2010 22:07
有途人捐贈掛!