返回列表 回復 發帖
阿和尚好正, HAHA
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
個NG, 阿仔笑到傻咗果個..
그래도 넌내남자^^
我睇過呢PART段花絮好好笑

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
係呀~~~真係好正個ng....笑到肚痛
我好似睇緊貓狗大戰..
貓=李娜英, 狗=唔洗講啦..
그래도 넌내남자^^
見到和尚係架花車度零舍有喜感  
班警察真係好笨..
그래도 넌내남자^^
踢貓女落車啦...仲要信KAI....
智愚咪再救佢啦

踢貓女落車啦...仲要信KAI....
智愚咪再救佢啦
Vicki 發表於 27-10-2010 21:42
我都係咁話, 一腳伸佢落車送佢一程就啱啦.
그래도 넌내남자^^
阿局長又係度比壓力Danny...正衰人
그래도 넌내남자^^
貓女係咪終於瞓醒呢..
그래도 넌내남자^^
貓女係咪終於瞓醒呢..
jolinwng 發表於 27-10-2010 21:46
好似開始半醒狀態..
我諗要再比人打醒下先完全訓醒

個車牌  6256
咁啱既
그래도 넌내남자^^
我真係越黎越覺得女2比女1更正
그래도 넌내남자^^
膽小鬼..應該用力KISS的...
Rain is perfect from head to toe
膽小鬼..應該用力KISS的...
sherrysss 發表於 27-10-2010 21:59
我才不想他吻下去耶....
paulinehpw 發表於 27-10-2010 22:02
我都係咁話..
그래도 넌내남자^^
kai 好似拍緊畫報咁... 勁 model feel lor  
paulinehpw 發表於 27-10-2010 22:02
對~~~~~~~~~
KAI放棄左愛情...真定假丫