返回列表 回復 發帖
男二同阿仔好襯,重襯過男二同女二呀
anissa 發表於 21-10-2010 21:14
TOTAL AGREE WITH YOU AR.

李鄭COUPLE .
그래도 넌내남자^^
me too ...totally agree with you ar
死啦~~
智宇d 手下唔聽電話!!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
阿仔响拘留所都重係咁靚仔呀
JUST FOR YOU
阿仔今集唔係成集都係個籠度呀???
그래도 넌내남자^^
yangduhi会长-关掉..抚养儿子成为统领 真是不简单的事

-不要担心了 反正已经定下来的..只要再整理一个就好 不是吗 kai也在我们这边 真伊也抓住了..智宇现在 绝对不会再杀人事件里逃出来的

-证据太不足了 不会那么简单的

-智宇有个户头 只要真伊的亲人死去 就会往里面打钱 还有 我们已经让智宇的律师消失了..证据 ..**..调查 都在我们这边..

轉逃亡者吧
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

死啦~~
cloudbb 發表於 21-10-2010 21:16
俾中村黃收買晒?
그래도 넌내남자^^
死啦~~
cloudbb 發表於 21-10-2010 21:16
比中村黃昆掂咗
準備 Prison break, 卡卡~
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
對睇瞪到咁大, 好精靈呀.
그래도 넌내남자^^
原子筆芯都可以開手銬??
그래도 넌내남자^^
原子筆芯都可以開手銬??
jolinwng 發表於 21-10-2010 21:19
係佢先得架乍.....

個拘留所D鐵枝夠成個人捐出去啦...
道秀 律师看样子很忙...也不接电话 要不要给你留个言?

智宇:再打一次

已经打9次了

打10次算个整数么..

智宇:我算是很执着的 有什么事 一定要跟律师说

道秀:我们也有分配的律师..你的东西 这记录都没错吧 ..快签字..

danny 比内容更重要的 是 形式...就一张...去了那么多地方 就写成一张纸..赶紧去给我做...

智宇:不是 到什么时候才可以结束啊 不用只盖章啊

道秀 唉 辛苦了

我什么辛苦 你才辛苦呢..

你真是辛苦了 一直这么逃亡 赶紧休息吧..因为明天开始要辛苦了..

尹刑事 哥哥 组长不是开玩笑的 发火快疯掉了..让你赶紧过去..

道秀:吃饭了吗?

尹刑事:嗯 吃了

道秀 再吃一次

智宇:申请约会?

尹刑事 你这家伙..敢对**这样..用半语?你这家伙 要死吗

智宇:用...创造出最好的气氛..还有 不是那家伙 用韩语 是叫亲爱的..

轉逃亡者吧

個拘留所D鐵枝夠成個人捐出去啦...
anissa 發表於 21-10-2010 21:20
阿仔咁fit 就出到, 我就一定唔得, 會卡住左..
그래도 넌내남자^^
條裙真係好唔襯李小姐個年紀..
그래도 넌내남자^^
我地開始anti李小姐啦
阿仔咁fit 就出到, 我就一定唔得, 會卡住左..
jolinwng 發表於 21-10-2010 21:21
比妳講咗先...
呃真異中..............係智宇戶口動手腳.............

如果女一咁都信Kai, 佢就真係蠢過隻豬..
그래도 넌내남자^^