返回列表 回復 發帖
这男的在吹嘘智宇~~又说什么FBI 什么的..反正是吹牛呢..

轉逃亡者吧
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
今晚卡到睇唔到呀~
我都開始睇到唔耐煩啦
幾廿種語言
又亂到死!
cloudbb 發表於 20-10-2010 21:36
係咁易數下

廣東話, 煲東瓜, 英, 日, 韓, 泰, 痴線架...
그래도 넌내남자^^
我掛住智宇啊!!!
今集5mins 都無!

癡線!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

孝思啦...
그래도 넌내남자^^
-哇..哈哈...

-手機.攝像機,,全部都不能拿進去..

-小姐年齡?

-和你想像的多5歲...

-真是很美麗啊..

-哇哈哈哈哈....攝像機錄音機有嗎? 顧客..

-手機..攝像機..錄音機..錄音筆...就這些了..

-搶.刀..一類的有嗎? 顧客..

-有的搶..刀...還有擔心會有萬一的小刀...

轉逃亡者吧

係囉~~好少bi既............好悶
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
點解行行下墳場, 會行咗去燈塔咁得意既 ??
그래도 넌내남자^^
呵呵....阿仔一出場就醒哂...
JUST FOR YOU
jolinwng 發表於 20-10-2010 21:40
係囉~明明係墳場,,,仲以為我睇錯
今天不會再被珍依打了吧..
Rain is perfect from head to toe
如果換左曾志偉應該好好多
我掛住智宇啊!!!
今集5mins 都無!

癡線!!!
cloudbb 發表於 20-10-2010 21:39
所以有好多時間比我睇 KBS world...
jolinwng 發表於 20-10-2010 21:40
都話睇呢套劇要忘記背後真實嘅地點...
JUST FOR YOU
-智宇去中國了..?

-這個不能告訴您..

-我可以給你這些...智宇這裡擁有的這些...我可以給你..

-很失禮請問您是誰?

-我是亞洲最棒的偵探...名字是啥我不知道.

-阿依古老師....真是久違了老師..

-那麼我有個問題智宇到底總共有多少錢呢?

轉逃亡者吧

阿仔好似講 "唔好意思"咁既 ?
그래도 넌내남자^^

如果換左曾志偉應該好好多
win1234 發表於 20-10-2010 21:42
同感   
-澳門真的很小..如果來颱風..我都很害怕..

智宇我讓找的人找了嗎?

-粵語? 我省略了..

事實上你來找我我很感謝你..

智宇:抓要抓我..

別誤會只是單純的商業的..

智宇條件是什麼

會給我開最大的duchang.

智宇:你這樣是去不了天堂的..

以後我會有非常多的賭場和店我會幸福的活然後去天堂的

智宇:你想的太好了請善良的活吧我先走了..

智宇:哈哈哈哈哈我錯了...大哥?

轉逃亡者吧