返回列表 回復 發帖
今集無睇直播..路過大物棟樓見到實時..唔知係咪堅架呢

도망자플랜비      대물       장난스런키스

22:00            10.41           14.15         3.99

22:10            12.63           16.0 ...
Vicki 發表於 20-10-2010 22:52
點解大物跌左咁多既?
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
惡吻聽日大結局
唔知會唔會反彈呢~~

但影響都應該唔大!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

點解大物跌左咁多既?
cloudbb 發表於 20-10-2010 22:56
因為悶掛............
JUST FOR YOU
點解大物跌左咁多既?
cloudbb 發表於 20-10-2010 22:56
好似導演編劇都換左...
但實時收視真係唔多可信..只可作參考架咋

國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會
香港正至FUN事務所楊房所長-維基是也 ♥
好似導演編劇都換左...
但實時收視真係唔多可信..只可作參考架咋
Vicki 發表於 20-10-2010 22:57
起碼逃亡者升返d 就ok啦~~

韓國人口味真係捉摸不透............

如果係真嘅,又冇想像中咁差喎...
anissa 發表於 20-10-2010 22:54
大物話第五集開始換晒編劇同導演.. D 演員又話罷拍..會唔會有影響呢?
又或者, 我地外地人覺得呢集唔好睇, 但係反而呢集先啱大媽口味呢 ?
韓國仲好鐘意英雄本色, 班大媽被狄龍吸晒過黎都唔定..
그래도 넌내남자^^
起碼逃亡者升返d 就ok啦~~

韓國人口味真係捉摸不透............
cloudbb 發表於 20-10-2010 23:00
立左聽日預告..係咪玩prison break

大物話第五集開始換晒編劇同導演.. D 演員又話罷拍..會唔會有影響呢?
又或者, 我地外地人覺得呢集唔好睇, 但係反而呢集先啱大媽口味呢 ?
韓國仲好鐘意英雄本色, 班大媽被狄龍吸晒過黎都唔定.. ...
jolinwng 發表於 20-10-2010 23:00
咁兩地文化差異真係好大喎
我地like佢地就唔happy,相反佢地like我地又唔鍾意
狄龍已經過咗英雄本色個年代好耐啦.....佢唔係發哥呀
韓國仲好鐘意英雄本色, 班大媽被狄龍吸晒過黎都唔定.. ...
jolinwng 發表於 20-10-2010 23:00
係都唔奇架, 話晒狄龍己前都好勁下架. 可能依家老左跟唔上現時的拍戲手法 \
咁兩地文化差異真係好大喎
我地like佢地就唔happy,相反佢地like我地又唔鍾意
狄龍已經過咗英雄本色個年代好耐啦.....佢唔係發哥呀 ...
anissa 發表於 20-10-2010 23:04
你睇佢地d綜藝, 到而家都成日聽到  "當年情", 班上咗年紀既, 連廣東話都識唱架..
그래도 넌내남자^^
立左聽日預告..係咪玩prison break
Vicki 發表於 20-10-2010 23:01
係囉.............
佢係韓國實有排拍啦~~~

不過d 配角應該唔會再出場啦掛~~~
何超儀byebye
狄龍byebye
上原多香子byebye

你睇佢地d綜藝, 到而家都成日聽到  "當年情", 班上咗年紀既, 連廣東話都識唱架..
jolinwng 發表於 20-10-2010 23:06
我的女朋友叫9尾狐咪玩當年情囉!!!!
不斷播當年情

何超儀byebye
狄龍byebye
上原多香子byebye
cloudbb 發表於 20-10-2010 23:07
何超一定byebye, 狄龍/上原我估仲有少少
그래도 넌내남자^^
其實會不會因為我們不甚懂韓語‥唔知佢講乜‥所以見唔到亞仔就覺得悶呀?
我想如果睇左中文字版會有趣好多羅,總知希望導演同個剪片生生牲牲啦‧
呢排亞仔已經咁帆‥希望有D好野令亞仔會開心D啦!!亞仔同逃亡者一齊加油努力啦!!

何超儀byebye
狄龍byebye
上原多香子byebye
cloudbb 發表於 20-10-2010 23:07
我期待快啲完晒海外啲戲份...淨係出返韓國啲戲份...仲有CUT 減啲KAI戲份
廿集...第十集好真係入戲肉啦..

jolinwng 發表於 20-10-2010 23:06
真係念舊嘅啫......
我聽親D舊歌,成日都比個仔笑我out架....
我會話好歌先come聽呀
今集無睇直播..路過大物棟樓見到實時..唔知係咪堅架呢

도망자플랜비      대물       장난스런키스

22:00            10.41           14.15         3.99

22:10            12.63           16.0 ...
Vicki 發表於 20-10-2010 22:52
繼續keep住呢個走趨呀~~~~~~
何超一定byebye, 狄龍/上原我估仲有少少
jolinwng 發表於 20-10-2010 23:08
見miss r post d 相,吳志浩都會出多次黎

李多海會唔會出黎呢??
智宇同多海啦~~

見miss r post d 相,吳志浩都會出多次黎

李多海會唔會出黎呢??
智宇同多海啦~~
cloudbb 發表於 20-10-2010 23:12
回憶片段出返嚟好多次都得啦