返回列表 回復 發帖
智宇確實不接也可以現在或許在見什麼人幹什麼呢

真伊你試著相信一個人嗎

我懷疑是我的工作

轉逃亡者吧

bi 你件衫會唔會太開呢~
好靚仔啊!! ...
cloudbb 發表於 14-10-2010 21:53
睇到有D暈暈地
JUST FOR YOU
睇到有D暈暈地
anissa 發表於 14-10-2010 21:54
我地成日都睇佢赤祼上半身, 呢D碎料啦..
그래도 넌내남자^^
會長-你的情報太容易被知道了知道是誰幹的嗎?

秘書:是韓報告的..

-所以說這個跟你沒關係是嗎   

是的

好所以kai的決定呢

-..

-也確實kai是個很野心的人...不可能為了女人拋棄這些的...

轉逃亡者吧
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
我地成日都睇佢赤祼上半身, 呢D碎料啦..
jolinwng 發表於 14-10-2010 21:56
加埋阿仔D表情呀
呢集好多大叔  
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
上海同北京有無咁近啊????????????
好似旺角去油麻地咁~
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

智宇確實不接也可以現在或許在見什麼人幹什麼呢

真伊你試著相信一個人嗎

我懷疑是我的工作

轉逃亡者吧

bi 你件衫會唔會太開呢~
好靚仔啊!! ...
cloudbb 發表於 14-10-2010 21:53
係啊....
只愛雨王子~鄭智薰
王教授:你不想賺錢嗎要不要我讓你賺錢呢你想賺多少? 把智宇交給我

轉逃亡者吧

上海同北京有無咁近啊????????????
好似旺角去油麻地咁~
cloudbb 發表於 14-10-2010 21:59
我啱啱都想咁講, 一叫就到.快過搭地鐵..
그래도 넌내남자^^
呢D就係令人混亂嘅地方,成日將A地方當B地方...
呢D就係令人混亂嘅地方,成日將A地方當B地方...
anissa 發表於 14-10-2010 22:00
其實冇需要咁 lor !
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
kevin遺書

睇呢套劇要忘記D正確地理位置
女的:这个交给智宇 亲自见面后..如果有关心 让他来找剩下的一半~~

-那个 我对智宇来说没有信用了

女的:你要是不说什么话 他不会见你的..告诉他 这是遗书 凯宾的遗书..

-那就不是杀人 真的是自杀了...那剩下的让他去哪找?

轉逃亡者吧

呢位孔炯珍大叔, 係韓國都係有份量既人..人地叫佢大哥..
그래도 넌내남자^^
拎住咁大疊錢走佬~~~

佢又BOB..
我又BOB
그래도 넌내남자^^
王教授:-在韩国给他这个遗书就行了..但是 你的遗书 我也会替你写好..

轉逃亡者吧

真伊 ...社长 你知道在哪么

智宇 当然知道在哪了..

轉逃亡者吧

去馬交啦..
그래도 넌내남자^^