返回列表 回復 發帖
死老野, 好放手la , 手都斬咗你架..
그래도 넌내남자^^
好慘, 比人咁meet 法  
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
笑死....鄭小朋友.......
can't nobody hold 비 down!我能看見你 我是多麼的幸福..
仲要set 頭~~笑死!!!!!!!!!!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
呢幾野, 巧型仔呀..
그래도 넌내남자^^
智宇去找那日本歌星女友了..

然后撞到一个男人身上 偷人家证件..然后撞到一个女人身上 偷看人胸部...呵呵..

那人还在讲智宇的故事...
-好像熟悉流血了..枪不是让你打人的 是让你涉枪的.

道秀打了一枪 打到窗子上了

-那个可是防弹的 很贵的 我真是没那时间..这个后面有预约号码 政府 干净利落的把钱打到这里面

道秀:卡可以吗

-那个演唱会..

道秀:现在把他带回**局 然后把它的护照什么都拿走 还有电脑 也都看过了 都拿走..

轉逃亡者吧
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

好搞嘢...用噴髮膠...
JUST FOR YOU
公演5分前

日本女友:爸爸..

智宇:您好 拜托了

结果日本女友的爸爸 是那个和尚..

女友:爸爸 对不起 没提前告诉你 这是我爸爸

智宇 初次见面很高兴

女友 这是韩国人智宇 是个很有礼仪的青年   我要开始公演了 爸爸 不要为难他 是我喜欢的人

女友对智宇说:谢谢你能来 希望你们两个好好..

智宇:呵呵 父亲

和尚:你知道我 我也知道你 但是她不知道我们 以后该怎么办

智宇 我会按你说的做 咱们好好说话

轉逃亡者吧

好型呀仔...咁樣著番件衫 ...
如果呢一幕有朝一日類似既鏡頭變成事實就好 lu..
그래도 넌내남자^^
我覺得智愚每次係個日本妹面前都會變得好唔同, 佢同果個日本妹次次一齊D情節都好好......
can't nobody hold 비 down!我能看見你 我是多麼的幸福..
有申生唱主題曲,好聽!好romantic
哈哈, 又捉danny 黎鬧..
그래도 넌내남자^^
底下人还欢呼~~

智宇走上台了~~

智宇:我会再回来的 我爱你..

轉逃亡者吧

智愚對住自己至愛係唔同D嘅
好型呀仔...咁樣著番件衫 ...
anissa 發表於 7-10-2010 22:08
係超型呀.............果幕好正呀.........
智愚對住自己至愛係唔同D嘅
anissa 發表於 7-10-2010 22:11
智愚最鐘意既唔係女人,唔係男人,係人妖??

底下人还欢呼~~

智宇走上台了~~

智宇:我会再回来的 我爱你..

轉逃亡者吧
cloudbb 發表於 7-10-2010 22:10
"I WILL BE BACK"
그래도 넌내남자^^
智愚最鐘意既唔係女人,唔係男人,係人妖??
cloudbb 發表於 7-10-2010 22:12
套劇安排...冇計啦....
套劇安排...冇計啦....
anissa 發表於 7-10-2010 22:13
佢仲要上天台望下張poster先走~~