返回列表 回復 發帖
救命呀, 整鬼今日部desktop 開唔到, 變晒做綠幕, 好彩有部腦仔頂住先咋
그래도 넌내남자^^
救命呀, 整鬼今日部desktop 開唔到, 變晒做綠幕, 好彩有部腦仔頂住先咋
jolinwng 發表於 6-10-2010 20:58
做乜臨開波玩D咁嘅嘢
JUST FOR YOU
waiting for ep 03! Fighting for Rain!
做啦 ~~~~
Let it Rain~~
做啦 ~~~~
Emily_Bi 發表於 6-10-2010 21:02
呃人架, 原來仲有廣告....
只愛雨王子~鄭智薰
又比佢呃左
去埋廁所小個便都重得架
又比佢呃左
Emily_Bi 發表於 6-10-2010 21:04
其實佢係9:05先開始囉~~
至至都呃人睇10分鐘廣告
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
頂~乜樹睇唔到呀
只愛雨王子~鄭智薰
其實佢係9:05先開始囉~~
至至都呃人睇10分鐘廣告
cloudbb 發表於 6-10-2010 21:06
唔好鬧啦,$$$$$$$$$$$嚟架
頂~乜樹睇唔到呀
btm 發表於 6-10-2010 21:07
嚇得我吖, 2個網忽然斷線 做la做la
只愛雨王子~鄭智薰
又爆玻璃啦~~
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

真係做戲咁做wor!!!!!!!!!!!

呢場追蹤戲勁緊張 ~~~
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
呢場追蹤戲勁緊張 ~~~
karman 發表於 6-10-2010 21:14
隻歌好夾個畫面
點解智愚d助手可睇直播架
男2追佢果時又唔開搶
只愛雨王子~鄭智薰
你追我唔到....呵呵
開唔到部賊贓~~哈哈~~~

娜英隻眼好凶啊.
그래도 넌내남자^^
Daniel 咁後生就老花, 我就話啫.
그래도 넌내남자^^