返回列表 回復 發帖
超多廣告
JUST FOR YOU
咁多廣告.............
Let it Rain~~
逃亡者吧琴晚有即場翻譯
大家見到有就轉過黎啦~^^
http://tieba.baidu.com/f?kz=900696923

男女主角都有廣告播!!!!
cloudbb 發表於 30-9-2010 21:04
收到..
韓劇最好係中間無廣告, 一氣呵成,
最唔好亦係無廣告, 想中間去下洗手間都唔得
그래도 넌내남자^^
超多廣告...
超多廣告
anissa 發表於 30-9-2010 21:05
廣告多,收益高,年終豬肉多分幾塊

fr baidu

係咪真架~~
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
做啦..
그래도 넌내남자^^
搞到05分都未開好播!
今晚隔離台9尾狐大結局,希望對逃亡者無影響啦~~
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

真係做啦
做la做la
只愛雨王子~鄭智薰
搞到05分都未開好播!
lwg 發表於 30-9-2010 21:08
廣告都播10mins!!!

開波囉
有望遠鏡...................勁正!!!!!

李小姐咁好身手嘅 O咀
明明向後跌, 點解可以企得咁穩既.
識輕功??
그래도 넌내남자^^
李小姐咁好身手嘅 O咀
anissa 發表於 30-9-2010 21:10
佢應該都拍得幾辛苦~
平時都應該唔拍動作戲

個女仔見到bi d 相之後就想殺埋bi啦~~

後面係阿仔拍Love Song 個背景..
그래도 넌내남자^^
Let it Rain~~
尹刑事:好像是通信的..

智宇:3.2.bul

智宇:好久不见了..呀.你在干什么 呀 ..不行..啊..那是很贵的.这家伙..唉..

尹刑事:枪我会说是我使的..

轉逃亡者吧

真係袋埋隻貓走
Emily_Bi 發表於 30-9-2010 21:13
百度今日有人話呢場戲抄一套7月上映既戲

但事實呢場戲6月24前已經拍左