返回列表 回復 發帖
埋左位, 開定個網等 bi
Emily_Bi 發表於 30-9-2010 20:36
哈哈,我今日都早咗埋位,坐定定睇靚仔
JUST FOR YOU
我又埋位, 開定個台先
그래도 넌내남자^^
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
就開始啦~~~大家快埋位!!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥

我埋位啦, Happy Thursday~~~  
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
嘩.......以為jyp唱歌~~
嚇死!!!!!

我又埋位啦........
哈哈,我今日都早咗埋位,坐定定睇靚仔
anissa 發表於 30-9-2010 20:38
趁仲賣緊廣告, 我走去切定兜生果, 邊睇邊吃   
冇JYP個樣咁嚇人
嘩.......以為jyp唱歌~~
嚇死!!!!!
cloudbb 發表於 30-9-2010 20:59
哇, 似到~~~   
趁仲賣緊廣告, 我走去切定兜生果, 邊睇邊吃   
karman 發表於 30-9-2010 21:00
我買咗珍珠奶茶
未開始做, 掛住去搞其它野, 個仔話聽到jyp 唱歌, 我仲問佢有無聽錯, 點知上黎就見到你地講
그래도 넌내남자^^
冇JYP個樣咁嚇人
anissa 發表於 30-9-2010 21:00
我無睇樣就係聽聲......嚇親

快d叫bi仔幫我定下驚!!!!

黎啦~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

做啦 做啦
頭先突然停哂畫面
而家先連到線
嚇鬼s
雲雨又可再相聚
今次唔會比佢呃到, CF time
그래도 넌내남자^^
逃亡者吧琴晚有即場翻譯
大家見到有就轉過黎啦~^^
http://tieba.baidu.com/f?kz=900696923

男女主角都有廣告播!!!!

岩岩又有nikon cf睇~
今次唔會比佢呃到, CF time
jolinwng 發表於 30-9-2010 21:04
我又被騙