返回列表 回復 發帖
Thanks Jolene

辛苦晒了 !!!

已經 load 完啦
準備開場.......

唔該哂!!!!
Thanks Jolene

辛苦晒了 !!!
謝謝 Fanny & Jolene~~   
用 u115 好快就 download 完 !!  
轉貼請註明 ☆ www.raincloudhk.com
Jolin ~ Thanks!
唔該哂! 辛苦哂!!!!
原先u115 入唔到, 用RaySource, 速度比轉慢很多
後再用u115快很多, 幾分鐘就得啦!
# 1 新增  [鳳凰天使TSKS制作為TsKscn.COM][逃亡者Plan.B][HDTV-RMVB 韓語中字][第013集]
Rain is perfect from head to toe
# 1 新增  [鳳凰天使TSKS制作為TsKscn.COM][逃亡者Plan.B][HDTV-RMVB 韓語中字][第013集]
sherrysss 發表於 11-11-2010 04:17
辛苦晒 Sherrysss
Kamsahamida..
그래도 넌내남자^^
TSKS EP13 Raysource DL link

[TSKS][The.Fugitive.Plan.B][013][KO_CN].rmvb
http://www.rayfile.com/files/b1f ... -b92f-0015c55db73d/
그래도 넌내남자^^
TSKS EP13 U115 DL link

http://u.115.com/file/f4316adc23
[TSKS][The.Fugitive.Plan.B][013][KO_CN].rmvb
그래도 넌내남자^^
用RaySource,  幾分鐘就 Download 完...
唔該晒~~
Jolene, 唔該晒!!

有RaySource, 真係快好多~~~~~
第十四集種子己發佈
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!
第十四集種子己發佈
scorpiola 發表於 12-11-2010 03:49
请问有米人也都下好了?

下了,开来看没有字幕
我下好了, 也發覺沒有字幕, 所以未有upload
그래도 넌내남자^^
jolinwng 發表於 12-11-2010 06:29
我都係咁 = =
係啊!咁我晏 d才 dl 吧
我send 左message 俾 TSKS, 希望快D搞番掂啦...
그래도 넌내남자^^
jolinwng 發表於 12-11-2010 06:29
再等等吧...

我見TSKS 己把EP14種子移除, 應很快會補回修正版, 大家稍等吧.

Shelley, 我快要出門上班, 今天upload 要靠你了.
그래도 넌내남자^^
我見TSKS 己把EP14種子移除, 應很快會補回修正版, 大家稍等吧.

Shelly, 我快要出門上班, 今天upload 要靠你了.
jolinwng 發表於 12-11-2010 07:09
冇問題