返回列表 回復 發帖

10-08-29 澳門前線消息(update #17)

(千姑報告,我冇目擊)今朝阿bi喺HardRock門口拍戲,從外面揸電單車到酒店門口停車除頭盔,好快拍完佢之後就冇野做,佢就揹晒男2啲袋上身扮宮女,幫男2又補妝又整頭又揸扇,勁搞笑!
(目擊)之後去左HardRock lobby食早餐,食完行番Hyatt,成班雲跟佢尾,佢行得唔算快,好易跟,行到就快到Hyatt嗰陣忽然加快動作,好似小朋友扮操兵咁!超好笑!入到Hyatt又忽然扮跑咁加快腳步,擺到明係專登扮畀我地睇!實在太可愛喇!
I am Maggie S.~
1# MaggieS

好正呀~好可愛呀佢^^

咁知唔知佢依家係邊?!去左搭lift??
唔知呀,我估佢番左房卦~
I am Maggie S.~
咁風騷~
我諗佢心情真係好好~
見到佢笑都好開心
有人話 2:00 - 6:00 pm KBS lnternal Meeting, 唔知BiBi 會唔會出席呢?
Keep your Promise : I'll Be Back !
I am longing for your return !
(千姑報告,我冇目擊)今朝阿bi喺HardRock門口拍戲,從外面楂電單車到酒店門口停車除頭盔,好快拍完佢之後就冇野做,佢就揹曬男2啲袋上身扮宮女,幫男2又補妝又整頭又楂扇,勁搞笑!
(目擊)之後去左HardRock lobb ...
MaggieS 發表於 29-8-2010 10:20
呢個仔真係...勁可愛,大細路,睇嚟今日心情勁靚!
下午佢冇嘢做,唔知佢會唔會去街街?
佢開心, 見到佢更開心, 大家一切開心,,,,
有人話 2:00 - 6:00 pm KBS lnternal Meeting, 唔知BiBi 會唔會出席呢?
cxrain 發表於 29-8-2010 10:46
呢個係咩呢架??
我尋日見到個公告版係寫28/8 9:00am(?)~12:00pm
但唔知kbs係咪我知個個
呢個係咩呢架??
我尋日見到個公告版係寫28/8 9:00am(?)~12:00pm
但唔知kbs係咪我知個個
paulinelam 發表於 29-8-2010 11:09
係有現場千姑係Lobby 告示牌見到
Keep your Promise : I'll Be Back !
I am longing for your return !
鄭小朋友真係CUTE!!
香港天文台發出一號戒備信號, 澳門有冇呀?
會唔會影嚮BiBi啲行程嫁
(千姑報告,我冇目擊)今朝阿bi喺HardRock門口拍戲,從外面揸電單車到酒店門口停車除頭盔,好快拍完佢之後就冇野做,佢就揹晒男2啲袋上身扮宮女,幫男2又補妝又整頭又揸扇,勁搞笑!
(目擊)之後去左HardRock lobb ...
哈哈~~~帥氣宮女... 太可愛了...
Rain is perfect from head to toe
哈哈! 跟住 bibi 後面行都係一件好開心既事. 男2 真是有福呀!
你地知吾知BIBI今日會去邊拍...?????
其實琴日都有去..但是睇佢出左酒店之後...我地冇跟去睇佢去拍攝..T_T
lobby食早餐~~
555555555555~`

我地个日系个度一边食早餐一边等,
等左两个几钟后来先知渠一大早就去左港澳码头~`
好鬼羡慕啊。。。
我地去个两日都无机会见到渠依的劲搞笑的场面~`
報告...
雨大人晏就3點幾去左酒店泳池嬉水.......高度超低, 根本佢無游過水~~
雨大人全程玩...超開心超可愛超多笑容, 心情大靚........
響泳池到佢都已經好大膽, 響正泳池中間玩....同D朋友玩得好出眾.......將D人棒高再跌落水, 令遊客都發現左佢嚕..
不過依然無阻佢心情...依然玩韓國綜藝GAME~~
例如人疊人對打....哈哈.....表情真係好真實.......超
仲有叫朋友將一個厚氣(剪)抬高, 佢再企響厚氣(剪)跳落水,,,企正中心,,,,超引人注目
今日仲睇左BI很帥氣地跳水.....帥...身型更棒
不過真係黑左好多...><...
can't nobody hold 비 down!我能看見你 我是多麼的幸福..
報告...
雨大人晏就3點幾去左酒店泳池嬉水.......高度超低, 根本佢無游過水~~
雨大人全程玩...超開心超可愛超多笑容, 心情大靚........
響泳池到佢都已經好大膽, 響正泳池中間玩....同D朋友玩得好出眾..... ...
sinloverain 發表於 30-8-2010 03:09
唉..到我聽日去...唔知仲有咩野睇呢...
唉..到我聽日去...唔知仲有咩野睇呢...
kennisss 發表於 30-8-2010 03:28
我哋等咗7/8個鍾先見到佢一面
지훈~~You are my only one
啊啊啊啊................

太羡慕啦~~

可以睇倒渠玩水的一幕~~
一定超调皮超可爱~~~