返回列表 回復 發帖
我 : 哦~~~~~~~(做出一個好迷茫嘅表情)      邊個阿 Rain 呀??   (完全喺度扮無知.   阿仔唔好怪我呀, 我都唔想架.  呵~~~~)

我個日聽完雨C講
都笑到標眼水
雨C ...
雨薰薰 發表於 24-8-2010 10:48
雨C 佢真係可以做皇牌老臨架!

雨娘, 好多謝你的後記, 上星期六,日我都同你一齊, 好在有你執筆,
甘大家都可以在你風趣的文筆之中, 令到大家有 or 沒有與你同行的千姑,
都感受到這幾天追 bibi 的經歷同心中所想.

仲有我聽到有千姑同去墳場的司機對話, 同大家分享一下,
B千姑正同朋友在電話中收緊料去目的,

B千姑 : 好的, 我知道喇! 我們在那裡等啦! (然後收線)
司機 : 小姐, 點解你會約朋友在那裡 (墳場) 見面架!
係架...... 第一日連個工作人員都當正我幾個係遊客,好耐心好有禮貌同我地講解,話唔好意思阻住我地添 佢問我地知唔知拍緊戲嘅係邊個,我地用D好疑惑嘅眼光互望唔出聲,其實個心已經狂叫緊"RAIN"~ ...
anissa 發表於 27-8-2010 09:28
你講的工作人員是指那位翻譯哥哥仔嗎? 佢真係好好人架!
又肯幫我把曲奇餅交比肥仔助手, 我睇住肥仔拎住然後上車同bibi 離開碼頭,
希望 bibi 喜歡吃啦!
妳地買cookies 比 bi 食呀~!~!~
我地 sunday 再戰馬交............都想買野食比bi wor.................
RainLi 發表於 27-8-2010 09:45
上次我買左 Jenny cookie 比 bibi, 有 nuts 那款,
諗起都想食.
我D都食哂啦...得番2個吉罐係位....
YS WONG我又想食
anissa 發表於 27-8-2010 10:33
我 "整" 比你食啦!