返回列表 回復 發帖

http://www.time.com/time/special ... 00.html?xid=fbshare

RAIN
POLL WINNER

The South Korean pop star turned actor Rain, 28, took the top spot in the TIME 100 reader poll for the third year, trouncing competitors from Barack Obama to Lady Gaga. That's pretty impressive online power for a guy whose main claim to Western fame is a role in the 2009 film Ninja Assassin.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
只愛雨王子~鄭智薰
Congratulation to RAIN !!!!
唔係停止唔到, 係用投票機既人唔知個投票已經完左, 唔知道要停機. 好明顯佢唔係睇住TIME網頁. 可能開住部機投票但人就出左街
scorpiola 發表於 21-4-2011 15:45
以我所知, 個刷票機係virus, 不能刪除, 除非format 咗部機, 即是只要J 飯開電腦, 就會自動繼續投票,
而佢地既電腦知識, 睇黎仲屎過我地..

至搞笑佢地到而家都仲賴係時差,
無法. 我地用緊地球時間, 佢地用緊火星時間
그래도 넌내남자^^
time既一百人好似出左‥請問有冇果件老周份呀‥
如果有就真係天無眼啦
time既一百人好似出左‥請問有冇果件老周份呀‥
如果有就真係天無眼啦
amylovebibi 發表於 21-4-2011 21:27
你放心, 佢名落孫山..
그래도 넌내남자^^
你放心, 佢名落孫山..
jolinwng 發表於 21-4-2011 21:38
當堂輕鬆哂!
以我所知, 個刷票機係virus, 不能刪除, 除非format 咗部機, 即是只要J 飯開電腦, 就會自動繼續投票,
而佢地既電腦知識, 睇黎仲屎過我地..

至搞笑佢地到而家都仲賴係時差,
無法. 我地用緊地球時間, 佢地用緊火星 ...
jolinwng 發表於 21-4-2011 21:03
呵屎唔出賴時差
항상 비느님 곁에
祝BiBi繼續精靈可愛,身體健康, 遠離小人, 順順利利. 成世多福! 旺! 旺! 旺!