返回列表 回復 發帖
好彩係HAPPY ENDING.
留個美好的回憶
그래도 넌내남자^^
咁快就做完la...好唔捨得Ji Woo 呀.....太陽眼鏡果度好型仔呀.....成套劇Ji Woo d 衫真係套套都好型...
估唔到臨尾都要同女一 bobo........
點解中村可以消遙法外嘅?
lwg 發表於 8-12-2010 22:19
係囉~~~

幾廿年後又再查爭過架乍wor!!!!
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
我覺得女二死得唔抵囉....又唔覺好傷感,有D夾硬.....
JUST FOR YOU
有冇人未熄架~~岩岩播nikon cf~
哦~~仲有個鏡頭楊會長自己渣槍指住自己
聽日仲有特輯, 會唔會明天有得播番呢??
그래도 넌내남자^^
我覺得女二死得唔抵囉....又唔覺好傷感,有D夾硬.....
anissa 發表於 8-12-2010 22:20
算吧啦, 破案都破得好夾硬, 都突顯唔到智愚既智慧..
個編劇功力都係差咁DD
그래도 넌내남자^^
niko~bi 發表於 8-12-2010 22:22
miss咗!
算吧啦, 破案都破得好夾硬, 都突顯唔到智愚既智慧..
個編劇功力都係差咁DD
jolinwng 發表於 8-12-2010 22:25
其實智愚好似好耐無查過案咁...就係打~~~
國際雲協會 A+雲支部 亞洲區CBTM滾滾支會 香港正至FUN事務所 CBTM成員:雲寶寶是也 ♥
I'll BI BLAQ

Cloud♥비♥엠블랙♥A+ fighting
niko~bi 發表於 8-12-2010 22:22
我見到呀! 唔知係咪留返明天精華再講呢 ?!
唉‥咁快玩完下星期點算‥應該係以後點算呀‥
俾翻智薰同智愚兩個令仔俾我呀‥
結束接下一檔的總統預告片 之後廣告幾則後出現~
楊斗熙會長舉槍的畫面 之後出現끝(結束)  這『天使』有收錄到嗎......
Rain is perfect from head to toe
好似咁快就播完, 等待中字!
唔知明天 online 有冇得睇!
173# BearBear

第20集大結局呀!!`好唔捨得
又全劇完.好唔捨得呀!
假期煲多次haha
HAPPY ENDING 喔,good。 對個編劇比較失望。
Bi Bi係每一集都好用心去演,無論笑.喊.打鬥.....都做到無懈可擊,可惜就遇唔倒個好劇本!
希望作為演員能取得更加亮眼的好成績!!
老實講, 我真係說服唔到自己去追, 因為實在投入唔到個劇情 (雖然話係 bi ssi 做主角)